Dagje uit in Brabant - Ratrace 88 in Den Bosch

Bij deze Ratrace in Den Bosch is inbegrepen

  • Begeleiding
  • 1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  • Kleine versnapering voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes worden per e-mail na afloop verstuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen

  • 10 - 19 personen € 30,95 p.p. incl. BTW
  • 20 - 29 personen € 27,50 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 30 personen € 23,95 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen is 10. Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
De prijs van de Ratrace 88 Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Crazy 88 meets Wie is de Mol?

  Het is gek, dwaas maar o zo leuk! Crazy 88 meets Wie is de Mol, in dit geval de Rat, en het wordt een dolle boel in het centrum van Den Bosch! Deze Ratrace 88 is alleen geschikt voor mensen die echt willen lachen! Er zit alleen een addertje onder het gras, er is een saboteur aan het werk die jullie gezellige uitje in de poep probeert te rijden! Vervelende vent!

Wat gaan we precies doen?

  Jullie worden in het centrum van Den Bosch opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst...uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat? De opdrachten variëren, van het spelen als straatmuzikant tot het laten lachen van nietsvermoedende voorbijgangers, de exacte inhoud blijft nog even geheim! Maar ga er maar van op aan dat het iets is wat jullie nog nooit hebben gedaan. Na dit evenement voel je je dan ook een stuk...........meliger!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!