Groepsuitje in Brabant - Crime City Spel Den Bosch

Bij deze Crime City in Den Bosch is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie en versnapering
  • Tablets

Prijs:

  • 12 - 19 personen € 35,95 p.p. incl. BTW
  • 20 - 39 personen € 33,50 p.p. incl. BTW
  • Vanaf 40 personen € 29,95 p.p. incl. BTW

Minimum aantal personen is 12.

Reservering voor kleinere groepen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Crime City door Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Crime City!

  Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie! Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met uw handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel.

Een groepsuitje voor echte speurneuzen!

  Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans! We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig café.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

9

We hadden het Crime City game en dit was echt heel leuk! Wat ik wel jammer vind is dat als je de ipad niet in handen hebt dat je er gewoon bij loopt en niet echt in het spel zit.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!