Kan jij binnen 1 uur ontsnappen? Het spannendste uitje van Overijssel

Bij dit arrangement is inbegrepen:

    • Escape room

Prijzen:
4 personen € 32,50 p.p.
5 personen € 26,00 p.p.
6 personen € 21,65 p.p.
7 personen € 18,55 p.p.
8 personen € 16,25 p.p.

Optioneel bij te boeken:
Barbecue of workshop Pizzajolly. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Kan jij binnen 1 uur ontsnappen? Het spannendste uitje van Overijssel

BAM! De zware bunkerdeur achter je slaat dicht! Daar zit je dan met je groep, opgesloten in een nagebouwde bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Je hebt maar beperkte tijd gekregen om jezelf te bevrijden. Wáár moet je beginnen?!

De Escape room

    De puzzels, codes en raadsels die je moet oplossen, leiden je stap voor stap naar de oplossing, waarmee je jezelf en je teamgenoten kunt bevrijden uit de Escaperoom. Echter, je hebt slechts maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden. Kan jouw team goed samenwerken, vertrouwen jullie elkaar, kortom: zijn jullie een echt TEAM? De Escape Room is geschikt voor groepen tussen de 4 en de 8 personen.

Grotere groepen

Ook grotere groepen kunnen, verdeeld in kleinere groepen van max. 8 personen gebruik maken van de Escape Room. We bieden volop andere activiteiten die bijgeboekt kunnen worden voor de andere groepen zoals de indoor klimwand, handboogschieten, speleologie, kanovaren, suppen of de pubquiz. “Gewoon” een drankje drinken op ons terras of in het Grand Café kan natuurlijk ook. Dit combinatie arrangement is geschikt voor groepen tot max. 24 personen

7.0 | 1 review

Reviews van gasten

Rachel

7

Mooie locatie, escaperoom , de bunker , heel.goed gemaakt, mooie effecten, maar veel te moeilijk voor ons :-) Nee zeker aanrader, Gastvrij en zeer vriendelijk personeel

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Deze locatie zet haar gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk of figuurlijk in beweging, zodat ze genieten van een bijzondere belevenis, maar ook iets van zichzelf ontdekken.

Locatie

Deze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op het terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en er is een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. Hier vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Eetgelegenheid

Al 20 jaar lang staat chefkok Arno in de keuken met maar één doel: de gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van de gasten en passen hun menu’s hier op aan.

Groepen

Het is toch geweldig om een familiedag of familieweekend te kunnen organiseren? Bijkletsen met familie die je (soms) niet vaak ziet, samen sportief bezig zijn, lekker eten en vooral veel lol. Deze aanbieder biedt de ideale locatie voor een familie uitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is het activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. Na een actieve dag of lekker feesten kan je natuurlijk ook blijven slapen. Er zijn 12 tweepersoonskamers beschikbaar. Uiteraard zijn er voor kinderen speciale tarieven.