Indoor en outdoor Lasergamen op locatie - Groepsuitje in Gelderland

Bij het Indoor en outdoor Lasergamen op locatie is inbegrepen:

  • Huur lasergame materiaal
  • Professionele begeleiding

Prijs: € 25,25 p.p. bij groepen vanaf 14 tot 40 personen. 
Bent u met minder dan 14 personen? Dan geldt er een minimum prijs van € 353,50.
Bij groepen vanaf 40 personen is de prijs op aanvraag.
Exclusef reiskosten.

De prijs van het Indoor en outdoor Lasergamen op locatie is geldig tot 31 december 2023.

Groepsuitje Lasergamen op locatie

  Professioneel lasergamen op elke gewenste locatie. Kiest u voor indoor of outdoor lasergamen? Op uw eigen of op onze locatie? Alles is mogelijk. Leuk groepsuitje als aanvulling op uw familiedag of vriendendag.

Wat is lasergamen?

  Lasergamen is een gemeenschapsspel dat men speelt in een groep, en waarbij men probeert om de tegenstander af te schieten en op deze manier punten te verzamelen. Dit schieten gebeurt met een lasergun. Wij kunnen indoor en outdoor lasergamen aanbieden op elke gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan een gymzaal, bos of wellicht je eigen bedrijfspand? Lasergamen is een uitdagend spel om te spelen maar ook erg leuk om te kijken als je collega’s, vrienden of familie aan het spelen zijn. Je kunt bij ons lasergamen met hoeveel mensen je maar wilt. 

  Jullie zijn uiteraard ook welkom op onze eigen locatie in Laren (gelderland)

Organisatie bureau in Gelderland

  De aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden. Uiteraard kunt of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur

Onze partner

Leuke uitjes voor elk budget

Wij bieden leuke uitjes aan voor elk budget en doen dit in samenwerking met vele lokale ondernemers. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen aanbieden en u als gast wordt volledig ontzorgd. Onze eigen uitvalsbasis is Laren Gelderland en van daar uit zijn onze solexen, tandems en alle andere apparatuur beschikbaar. Ook op onze eigen locatie zijn er mogelijkheden voor leuke uitjes.

Welkom in Laren

Onze locatie fungeert ook als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig gazon buiten waar u na bijvoorbeeld een solextocht even rustig kunt uitrusten. Ook kunnen sommige workshops bij ons op onze eigen locatie gehouden worden.

Culinair genieten na uw uitstapje

Wij hebben Solexen, Tandems, Elektrische Limousine TUk Tuk's, Drone- wrokshops, kano's, Laser-Kleiduifschieten, Pub Quiz, Tandems, Zeskamp, Schietworkshops, enz enz. Het horecagedeelte besteden wij uit. Dit doen wij met lokale horeca-ondernemers/zaken. Op deze manier zitten gasten altijd in de leukste restaurants een buffet te eten of te BBQ-en.

Omgeving

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem en maakt, sinds 1971 deel uit van de gemeente Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

Laren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook u kunt genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving. Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.